App Horizon

Can´t install

And now?

Please go to the General tab in settings, click Save Log, and send me the log file in a private message. Thanks :slight_smile:

@frank

I delete all the folders and other of Programm an new intall and then it works!

Thank you

Topic Closed!

hi i can’t install version guard WeMod.log (29.6 KB)

@frank

Summary

DEBUG [support-tasks] VersionGuard::Install:224 executed.
0 undefined
ERROR [support-tasks] VersionGuard::Install:224 failed.
0 {“msiErrorCode”:1603,“ClassName”:“Vc”,“Message”:“Fatal error during installation.”,“Data”:null,“InnerException”:null,“HelpURL”:null,“StackTraceString”:" at 6d.u(UInt32 0)\r\n at 73.0(String 0)\r\n at T.2()\r\n at System.Threading.Tasks.Task1.InnerInvoke()\r\n at System.Threading.Tasks.Task.Execute()","RemoteStackTraceString":null,"RemoteStackIndex":0,"ExceptionMethod":"8\nu\nWeModAuxiliaryService, Version=5.1.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null\n6d\nVoid u(UInt32)","HResult":-2146233087,"Source":"WeModAuxiliaryService","WatsonBuckets":null} DEBUG [support-tasks] VersionGuard::GetStatus:241 executed. 0 undefined DEBUG [support-tasks] VersionGuard::GetStatus:241 completed. 0 {"service":"not-installed"} DEBUG [templating] importing resources for app/basic-dialog.html 0 ["resources/elements/close-button.html","app/basic-dialog.css"] DEBUG [templating] importing resources for modules/version-guard-dialog.html 0 ["resources/styles/modules.css","modules/version-guard-dialog.css","resources/elements/uac-icon"] DEBUG [support-tasks] VersionGuard::Install:258 executed. 0 undefined ERROR [support-tasks] VersionGuard::Install:258 failed. 0 {"msiErrorCode":1603,"ClassName":"Vc","Message":"Fatal error during installation.","Data":null,"InnerException":null,"HelpURL":null,"StackTraceString":" at 6d.u(UInt32 0)\r\n at 73.0(String 0)\r\n at T.2()\r\n at System.Threading.Tasks.Task1.InnerInvoke()\r\n at System.Threading.Tasks.Task.Execute()",“RemoteStackTraceString”:null,“RemoteStackIndex”:0,“ExceptionMethod”:“8\nu\nWeModAuxiliaryService, Version=5.1.3.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null\n6d\nVoid u(UInt32)”,“HResult”:-2146233087,“Source”:“WeModAuxiliaryService”,“WatsonBuckets”:null}
DEBUG [support-tasks] VersionGuard::GetStatus:275 executed.
0 undefined
DEBUG [support-tasks] VersionGuard::GetStatus:275 completed.
0 {“service”:“not-installed”}

i have the same issue can someone help WeMod.log (21.0 KB)